Про включення в перелік об’єктів комунальної власності першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду та про надання дозволу на продовження договорів оренди нежитлових приміщень, що перебувають на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР

16.02.2021 2306

Про включення в перелік об’єктів комунальної власності першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду та про надання дозволу на продовження договорів оренди нежитлових приміщень, що  перебувають на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ № ___

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності першого та
другого типу, які підлягають передачі
в оренду та про надання дозволу на продовження
договорів оренди нежитлових приміщень, що
перебувають на балансі КНП «Дрогобицька міська
лікарня № 1» ДМР

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, враховуючи позитивні рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 4 від 04.01.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила :
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 18,3 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
1.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 18,3 кв. м. з ФОП Андрусів О. В. для здійснення функціональної та УЗД діагностики, терміном 1 рік.
1.2. Розрахунок орендної плати для ФОП Андрусів О. В. здійснювати відповідно до діючого законодавства.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 2,0 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 2,0 кв. м. з ПАТ АБ «Укргазбанк» для розміщення банкомату, терміном 1 рік.
2.2. Розрахунок орендної плати для ПАТ АБ «Укргазбанк» здійснювати відповідно до діючого законодавства.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 16, площею 13,1 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
3.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 16, площею 13,1 кв. м., терміном 3 роки.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 24,3 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
4.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 24,3 кв. м. з фізичною особою-підприємцем Панасюком Р. В. терміном 10 місяців.
4.2. Розрахунок орендної плати для фізичної особи-підприємця Панасюка Р. В. здійснювати відповідно до діючого законодавства.
5. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
5.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 кв. м., терміном 4 роки 11 місяців.
6. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 27,5 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
6.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 27,5 кв. м., терміном 4 роки 11 місяців.
7. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 106,7 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади
7.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 106,7 кв. м. з ФОП Мікляш А. В. для виробництва виробів із гіпсу терміном 1 рік.
7.2. Розрахунок орендної плати для ФОП Мікляш А. В. здійснювати відповідно до діючого законодавства.
8. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 8,4 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
8.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 8,4 кв. м., терміном 4 роки 11 місяців.
9. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
9.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 кв. м., терміном 4 роки 11 місяців.
10. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 20,4 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
10.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 20,4 кв. м. з ТзОВ «Декада 2000» для торгівлі фармацевтичними товарами терміном 4 роки 11 місяців.
10.2. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Декада 2000» здійснювати відповідно до діючого законодавства.
11. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 64,1 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
11.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 64,1 кв. м. з КЗ Львівської обласної ради «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» терміном на 2 роки 11 місяців.
11.2. Розрахунок орендної плати для КЗ Львівської обласної ради «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
12. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 63,3 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
12.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 63,3 кв. м. з КЗ Львівської обласної ради «Львівське обласне патологоанатомічне бюро» терміном на 2 роки 11 місяців.
12.2. Розрахунок орендної плати для КЗ Львівської обласної ради «Львівське обласне патологоанатомічне бюро» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
13. Балансоутримувачеві нежитлових приміщень забезпечити:
13.1. розміщення оголошення про проведення аукціону на укладення та продовження договору оренди на нерухоме майно, що належить до комунальної власності м. Дрогобича;
13.2. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з укладенням та продовженням договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України;
13.3. внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
14. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів ДМР, КНП «Дрогобицький міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради.
15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту