Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу.

21.02.2017 407

Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають   приватизації  шляхом викупу.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2016 № ___

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, що підлягають
приватизації шляхом викупу.

Розглянувши заяви фізичних осіб щодо включення нежитлових приміщень у перелік об’єктів, що підлягають приватизації, беручи до уваги рекомендаціЇ постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 35 від 16.02.2017 р), керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України “Про приватизацію державного майна”, “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, міська рада вирішила :
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації, шляхом викупу нежитлові приміщення згідно з додатком.
2. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити внесення об`єктів, вказаних в додатку, в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради та провести подальшу приватизацію об’єктів.
3. Дане рішення є доповненням до розділу 2 Програми приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2017 рік.
4. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту