Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду та внесення змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради

07.09.2020 1634

Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності другого типу,  які підлягають передачі в оренду та внесення  змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності другого типу,
які підлягають передачі в оренду та внесення
змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 03.09.2020 року №98) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ___.09.2020 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 10,5 кв. м., яке знаходяться на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м.Дрогобича.
1.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 10,5 кв. м. з громадською організацією «Львівська обласна спілка політв’язнів України» для проведення суспільних та політичних заходів два рази в місяць, терміном на 1 рік.
1.2. Розрахунок орендної плати для ГО «Львівська обласна спілка політв’язнів України» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, орієнтовною площею 400,0 кв. м., яке знаходяться на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, орієнтовною площею 400,0 кв. м. з громадською організацією «Молодіжний простір Дрогобича» для розвитку культурно-освітнього простору для молоді міста, терміном на 10 років.
2.2. Розрахунок орендної плати для ГО ««Молодіжний простір Дрогобича» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Лепкого, 4, площею 470,6 кв. м., яке знаходяться на балансі комунального підприємства «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
3.1. КП «Управитель ЖЕО» ДМР надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Лепкого, 4, загальною площею 470,6 кв. м., в тому числі І поверх – 282,0 кв. м., підвал – 188,6 кв. м. з громадською організацією «Інститут шанувальників старожитностей» для створення художньо-мистецького центру «Древній Дрогобич», терміном на 35 місяців.
3.2. Розрахунок орендної плати для ГО «Інститут шанувальників старожитностей» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 123,4 кв. м., яке знаходяться на балансі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
4.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 123,4 кв. м. з Дрогобицькою міською територіальною виборчою комісією Дрогобицького району Львівської області для роботи виборчої комісії, терміном з 05 вересня 2020 року і до закінчення виборчого процесу.
4.2. Розрахунок орендної плати для Дрогобицької міської територіальної виборчої комісії Дрогобицького району Львівської області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
5. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, майдан Шевченка, 1, площею 142,9 кв. м., яке знаходяться на балансі КП «Дрогобицький ринок» та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
5.1. КП «Дрогобицький ринок» надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, майдан Шевченка, 1, площею 142,9 кв. м. з громадською організацією «Спортивний клуб «Галич – Дрогобич» для розміщення реабілітаційних установ для ветеранів, терміном на 10 років.
5.2. Розрахунок орендної плати для ГО «Спортивний клуб «Галич – Дрогобич» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
6. Внести зміни в п. 4.1. рішення сесії Дрогобицької ради №2087 від 18.12.2019 року «Про переукладення договорів оренди, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича», виклавши в наступній редакції: «Розрахунок орендної плати для Львівської дирекції АТ «Укрпошта» встановити у розмірі 1, 00 грн. без ПДВ в рік».
7. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 35,4 кв. м. з комунальним підприємством «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради.
8. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів ДМР, КП «Управитель ЖЕО» ДМР, відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету ДМР та відділу оренди та приватизації комунального майна.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту