Про включення в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду

16.02.2021 2466

Про включення в перелік об’єктів  комунальної  власності  територіальної  громади  м. Дрогобича першого та другого типу,  які підлягають передачі в оренду

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ р. № _____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича першого та другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 14.01.2021 року №3, протокол від 21.01.2021 року №4, протокол від 04.02.2021 року №5) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 12 від 09.02.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 1,0 кв. м.
1.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 1,0 кв. м. (вежа), на період з 01.01.2021 р. по 31.12.2021 р. з КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова земля» для розміщення передавальної антени.
1.2. Розрахунок орендної плати для КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова земля» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Д. Галицького, 8, площею 42,7 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Д. Галицького, 8, площею 42,7 кв. м. з фізичною особою Фиштиком Йосипом Івановичем для розміщення офісу, терміном на 1 рік.
2.2. Розрахунок орендної плати для фізичної особи Фиштика Йосипа Івановича здійснювати у розмірі 1,00 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 12/1, площею 29,0 кв. м. з художником Шимком Ігорем Романовичем.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 12/1, площею 29,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
4.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 12/1, площею 29,0 кв. м. з Дрогобицькою дитячою художньою школою для використання під художню майстерню на 1 рік.
4.2. Розрахунок орендної плати для Дрогобицької дитячої художньої школи здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
5. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 30,8 кв. м. з Дрогобицькою міською організацією «Народний Рух України»
6. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 30,8 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
6.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 30,8 кв. м. з депутатом Дрогобицької міської ради Курчиком Романом Михайловичем для організації депутатської приймальні, терміном на 4 роки 11 місяців.
6.2. Розрахунок орендної плати для депутата Дрогобицької міської ради Курчика Р. М. здійснювати у розмірі 20,00 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
7. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 11, площею 23,1 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
7.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 11, площею 23,1 кв. м. з Українським товариством сліпих підприємством об’єднання громадян «Львівське учбово – виробниче підприємство», терміном на 1 рік.
7.2. Розрахунок орендної плати для Українського товариства сліпих підприємства об’єднання громадян «Львівське учбово – виробниче підприємство» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
8. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Володимира Великого, 3/1, площею 4,5 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
8.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В. Великого, 3/1, площею 4,5 кв. м. з фізичною особою – підприємцем Гритчак Ніною Миколаївною, терміном на 35 місяців.
8.2. Розрахунок орендної плати для ФОП Гритчак Н. М. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
9. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 3, площею 49,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
9.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 3, площею 49,0 кв. м. з Дрогобицькою міською організацією Товариства Червоного Хреста, терміном до 01.07.2021 року.
9.2. Розрахунок орендної плати для Дрогобицькою міською організацією Товариства Червоного Хреста здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
10. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 13,8 кв. м. з Дрогобицькою міською молодіжною організацією «Батьківщина молода».
11. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 13,8 кв. м., яке знаходяться є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
11.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 13,8 кв. м. з депутатом Дрогобицької міської ради Грицаєм Романом Миколайовичем для організації депутатської приймальні, терміном на 4 роки 11 місяців.
11.2. Розрахунок орендної плати для депутата Дрогобицької міської ради Грицая Р. М. здійснювати у розмірі 20,00 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
12. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 4, площею 29,9 кв. м. з Дрогобицькою міською партійною організацією «Батьківщина».
13. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 4, площею 29,9 кв. м., яке знаходяться є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
13.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 2, площею 29,9 кв. м. з депутатом Дрогобицької міської ради Маменька Світланою Ярославівною для організації депутатської приймальні, терміном на 4 роки 11 місяців.
13.2. Розрахунок орендної плати для депутата Дрогобицької міської ради Маменька С. Я. здійснювати у розмірі 20,00 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
14. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 78,1 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
14.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 78,1 кв. м. з Архівним відділом Дрогобицької районної державної адміністрації, терміном до 31.12.2021 року.
14.2. Розрахунок орендної плати для Архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації здійснювати у розмірі 1 грн. без ПДВ в рік.
15. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня , 41, площею 17,15 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
15.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 17,15 кв. м. з Архівним відділом Дрогобицької районної державної адміністрації, терміном до 31.12.2021 року.
15.2. Розрахунок орендної плати для Архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
16. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шашкевича, 28, площею 71,6 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
16.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шашкевича, 28, площею 71,6 кв. м. з Громадською організацією «СТАНИЦЯ ДРОГОБИЧ ПЛАСТУ – НАЦІОНАЛЬНОЇ СКАУТСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ», терміном до 16.06.2045 року.
16.2. Розрахунок орендної плати для Громадської організації «СТАНИЦЯ ДРОГОБИЧ ПЛАСТУ – НАЦІОНАЛЬНОЇ СКАУТСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
17. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. П. Сагайдачного, 19, площею 140,0 кв. м., яке знаходяться на балансі ліцею №1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
17.1. Ліцею №1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. П. Сагайдачного, 19, площею 140,0 кв. м. з ПП Сидоряк Зоєю Володимирівною – керівником танцювального ансамблю «Ультра», терміном на 1 рік.
17.2. Розрахунок орендної плати для ПП Сидоряк З. В. здійснювати у розмірі 10,00 грн. з ПДВ за 1 годину.
18. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. П. Сагайдачного, 19, площею 257,5 кв. м., яке знаходяться на балансі ліцею №1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
18.1. Ліцею №1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. П. Сагайдачного, 19, площею 140,0 кв. м. з Муніципальною футбольною командою «Галичина» для проведення спортивно – тренувальних занять, терміном на 1 рік.
18.2. Розрахунок орендної плати для Муніципальної футбольної команди «Галичина» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
19. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 42,0 кв. м., яке знаходяться на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
19.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 42,0 кв. м. з депутатом Дрогобицької міської ради Кушликом Юрієм Орестовичем для організації депутатської приймальні, терміном на 4 роки 11 місяців.
19.2. Розрахунок орендної плати для депутата Дрогобицької міської ради Кушлика Ю. О. здійснювати у розмірі 20,00 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
20. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 199,8 кв. м., яке знаходяться на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
20.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради
надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 199,8 кв. м. з КП «Муніципальна варта» ДМР для організації статутної діяльності, терміном на 1 рік.
20.2. Розрахунок орендної плати для КП «Муніципальна варта» ДМР здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
21. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення – спортивний зал, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Зварицька, 57, площею 247,87 кв. м., що перебуває на балансі Дрогобицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
21.1. Дрогобицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення – спортивного залу, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Зварицька, 57, площею 247,87 м. кв. з Львівською обласною організацією фізкультурно – спортивного товариства «Спартак» для проведення спортивно – тренувальних занять відділенню вільної боротьби СДЮШОР «Спартаківець», терміном на 1 рік.
21.2. Розрахунок орендної плати для ЛОО ФСТ «Спартак» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
22. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 37,1 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
22.1. КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 37,1 кв. м. з КП «Кредо», терміном на 1 рік.
22.2. Розрахунок орендної плати для з КП «Кредо» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
23. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 52,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
23.1. КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 52,0 кв. м. з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради, терміном на 1 рік.
23.2. Розрахунок орендної плати для виконавчого комітету Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
24. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 21, площею 25,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
24.1. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 21, площею 25,0 кв. м. з Головним Управлінням Національної поліції у Львівській області, терміном на 1 рік.
24.2. Розрахунок орендної плати для Головного Управління Національної поліції у Львівській області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
25. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 40,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
25.1. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 40,0 кв. м. з ГО «Інститут шанувальників старожитностей», терміном на 1 рік.
25.2. Розрахунок орендної плати для ГО «Інститут шанувальників старожитностей» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
26. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 37,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
26.1. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 37,0 кв. м. з художником – членом Національної спілки художників України Булком Сергієм Георгійовичем для розміщення творчої майстерні, терміном на 4 роки 11 місяців.
26.2. Розрахунок орендної плати для Булка С. Г. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
27. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 22,8 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
27.1. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 22,8 кв. м. з художником – членом Національної спілки художників України Микитичем Левком Михайловичем для розміщення творчої майстерні, терміном на 4 роки 11 місяців.
27.2. Розрахунок орендної плати для Микитича Л. М. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
28. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 13,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
28.1. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 37,0 кв. м. з художником Перхуном Ігорем Володимировичем для розміщення творчої майстерні, терміном на 4 роки 11 місяців.
28.2. Розрахунок орендної плати для Перхуна І. В. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
29. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 18,0 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
29.1. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 18,0 кв. м. з художником Скопом Левом Андрійовичем для розміщення творчої майстерні, терміном на 4 роки 11 місяців.
29.2. Розрахунок орендної плати для Скопа Л. А. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
30. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 76,6 кв. м., яке перебуває на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
30.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 76,6 кв. м. з Громадською організацією « Молодіжний простір Дрогобича» для проведення заходів патріотичного виховання української молоді, терміном на 1 рік.
30.2. Розрахунок орендної плати для Громадської організації «Молодіжний простір Дрогобича» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
31. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, стадіон зі штучним покриттям, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,70 площею 880,0 кв. м., що перебуває на балансі Дрогобицької загальноосвітньої школи 1-111 ступенів № 17 та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
31.1. Дрогобицькій загальноосвітній школі 1-111 ступенів № 17 надати дозвіл на укладення договору погодинної оренди стадіону зі штучним покриттям, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,70 площею 880,0 кв. м., з тренерами Васютою Володимиром Андрійовичем, Зваричем Іваном Семеновичем, Маньком Михайлом Степановичем, Марківим Олегом Васильовичем для проведення спортивно – тренувальних занять, терміном на 1 рік, з 16.30 год. до 21.00 год.
31.2. Розрахунок орендної плати для зазначених тренерів у п. 31.1 даного рішення здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
32. У зв’язку з дублюванням прийняття рішення щодо передачі в оренду КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Шептицького, 7, площею 260,0 кв. м. вважати п. 8.1, 8.2 рішення № 35 від 24.12.2020 року «Про включення в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду» таким, що втратили чинність.
33. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та балансоутримувачам нежитлових приміщень забезпечити:
33.1. виготовлення технічної документації та експертної оцінки для укладення договорів оренди;
33.2. внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
34. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, укласти договори оренди без проведення аукціону, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
35. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів ДМР, відділу охорони здоров’я виконавчих органів ДМР, відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету ДМР, відділу оренди та приватизації комунального майна та балансоутримувачам, зазначеним у даному рішенні.
36. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту