Про включення в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича другого типу (приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду

24.02.2021 2357

Про включення в перелік об’єктів  комунальної  власності  територіальної  громади  м. Дрогобича другого типу (приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ р. № _____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича другого типу (приміщення
харчоблоків), які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та керівників закладів загальної середньої освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 18.02.2021 року №6) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 14 від 18.02.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, згідно з додатком №1.
1.1 Надати дозвіл закладам загальної середньої освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договорів оренди нежитлових приміщень (харчоблоків), за погодженням з відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з фізичними особами – підприємцями, які стануть переможцями тендерних закупівель з послуг надання шкільного гарячого харчування на 2021 рік, з моменту початку проведення харчування, згідно з додатком №1.
1.2. Розрахунок орендної плати для фізичних осіб – підприємців здійснювати у розмірі 5,00 грн. без ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
2. Фізичним особам – підприємцям укласти договори оренди нежитлових приміщень (харчоблоків), відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів ДМР та балансоутримувачам нежитлових приміщень (харчоблоків).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту