Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170

11.10.2021 3764

Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою:
м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги звернення фізичної особи-підприємця Андрійчика В. В., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 15 від 07.10.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170, орієнтовною площею 571,0 м. кв.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. здійснення приватизації шляхом електронного аукціону нежитлового приміщення;
2.2. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності, які включені до переліку об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432;
2.3. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продажем об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. П.1 додатку № 1 до рішення сесії Дрогобицької міської ради № 608 від 09.09.2021 року «Про включення в перелік першого типу об»єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, що перебувають на балансі управління культури та розвитку туризму» вважати таким, що втратив чинність.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту