Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 22, пл. 31,0 м. кв.

11.10.2021 3739

Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 22, пл. 31,0 м. кв.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону нежитлового приміщення
за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 22, пл. 31,0 м. кв.

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги рішення Господарського суду Львівської області від 22.04.2021 р. у справі № 914/1523/21, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 15 від 07.10.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, площа Ринок, 22, пл. 31,0 м. кв.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. здійснення приватизації шляхом електронного аукціону нежитлове приміщення;
2.2. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності, які включені до переліку об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432;
2.3. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продажем об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту