Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.

14.06.2019 562

Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2019 р. № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону.

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від __.06.2019 року № ___ ), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1.Включити в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, а саме:
1.1.нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70, площею 234,3 м. кв.;
2.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1.оприлюднення переліків об’єктів комунальної власності, які включені до переліків об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432.
2.2.вчинити всі необхідні дії, пов’язані з продажем об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3.Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту