Про включення в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди нежитлового приміщення

12.03.2020 1622

Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності першого типу,  які підлягають передачі в оренду  на конкурентних засадах шляхом  проведення електронних торгів  (аукціону) з права укладення договору оренди   нежитлового приміщення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності першого типу,
які підлягають передачі в оренду
на конкурентних засадах шляхом
проведення електронних торгів
(аукціону) з права укладення договору оренди
нежитлового приміщення

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 05.03.2020 року № 92 ), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул. 22 Cічня, 40, площею 315,4 м. кв., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1.оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону), згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна».
2.2.вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
4. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту