Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду

27.03.2020 1461

Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності другого типу,  які підлягають передачі в оренду

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення керівника Дрогобицького добровільного товариства захисту дітей-інвалідів «НАДІЯ» та відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 03.04.2020 року № 92 ), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Чорновола, 4, площею 37,5 кв. м., яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Чорновола, 4, площею 37,5 кв. м. Дрогобицькому добровільному товариству захисту дітей-інвалідів «НАДІЯ», терміном на 25 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького добровільного товариства захисту дітей-інвалідів «НАДІЯ» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради забезпечити:
3.1. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду, згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна».
3.2. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єкту комунальної власності згідно із чинним законодавством України.
4. Зобов’язати Дрогобицьке добровільне товариство захисту дітей-інвалідів «НАДІЯ» укласти договір оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яку), Дрогобицькому добровільному товариству захисту дітей-інвалідів «НАДІЯ» (І. Дзюрах) та відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту