Про включення громадян в списки на першочергове та позачергове одержання житла, відмову у зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

06.12.2016 489

Про включення громадян в списки  на першочергове та позачергове  одержання житла, відмову у зарахуванні  на квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  затвердження рішення житлової комісії  2 Спеціального Центру Швидкого  Реагування Державної Служби України  з Надзвичайних Ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про включення громадян в списки
на першочергове та позачергове
одержання житла, відмову у зарахуванні
на квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
затвердження рішення житлової комісії
2 Спеціального Центру Швидкого
Реагування Державної Служби України
з Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши звернення громадян, лист 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 02.12.2016 № 11), керуючись п.п. 19, 21, 33, 41, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 41, 45 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, гр. Польового Юрія Михайловича, 1971 року народження, який відповідно до посвідчення серії АА № 475814, виданого управлінням персоналу штабу військової частини А0796 03 жовтня 2016 року, набув статусу учасника бойових дій з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО.
Заявник перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті в загальній черзі згідно з рішенням міськвиконкому від 17.11.2016 № 274. Проживає як піднаймач у гр. Цепак Л.П. на вул. Мазепи, 2, кв. 5. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком № 1. Підстава: п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
2. Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, гр. Кіндратіва Олега Євгеновича, 1974 року народження, який у відповідності до посвідчення серії Є № 013125, виданого 14.11.2016 року, набув статусу інваліда війни 3 групи з числа учасників бойових дій під час проведення АТО.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням міськвиконкому від 24.05.2016 № 120 в загальній черзі та в списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла як учасник бойових дій в АТО.
Проживає у благоустроєній квартирі № 37 в житловому будинку № 7/4 на вул. Є. Коновальця, три кімнати житловою площею 36,4 кв. м. На цій площі проживає шість осіб: сім’я заявника в кількості 5-х осіб: заявник, Кіндратів О.Р. – дружина, Кіндратів Н.О. – дочка, Кіндратів В.О. – син, Кіндратів Н.О. – дочка, та мати заявника Кіндратів О.Р.
Виключити із списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, та з окремого списку учасників бойових дій в зоні АТО.
Підстава: п. 1 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
3. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті міської ради гр. Степаніщенку Сергію Івановичу, 1971 року народження, учаснику бойових дій в зоні АТО. Проживає у благоустроєній квартирі № 28 в житловому будинку № 79/2 на вул. М. Грушевського, три кімнати житловою площею 41,0 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: заявник, батько заявника Степаніщенко І.П., мати Степаніщенко В.С., сестра Кулик О.І. та племінниця Кулик К.В.
Підстава: Відсутність вимог, встановлених пп.1, 7 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, щодо наявності мінімального розміру житлової площі та проживання в одній кімнаті осіб різної статі.
4. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 02.12.2016 року згідно з додатком № 1.
5. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 11.11.2016 № 10) про включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, майора служби цивільного захисту
Банішевського Володимира Євгеновича на підставі пп. 4 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як учасника бойових дій та про зняття з квартирного обліку старшого лейтенанта служби цивільного захисту Мельника Максима Сергійовича у зв’язку з переміщенням до нового місця служби в інший населений пункт та припиненням трудових відносин з організацією, в якій перебуває на квартирному обліку за місцем праці, відповідно до пункту 2.12 наказу МНС України від 05.02.1999 № 38 “Про затвердження Положення про порядок забезпечення житловими приміщеннями осіб рядового і начальницького складу та працівників органів і підрозділів цивільного захисту МНС України”.
6. Затвердити контрольний список працівників відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради в кількості 37 осіб (список додається).
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту