Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

18.04.2024 7971

Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень    

Беручи до уваги звернення начальника відділу охорони здоров’я № 295 від 20.03.2024 р., звернення управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 132 від 22.03.2024 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ ___ від _________2024 року), керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Постановою КМУ № 634 від 27.05.2022 р. «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Сагайдачного, 63, площею 326,3 м. кв. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Сагайдачного, 63, площею 326,3 м. кв. з КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
1.1. Розрахунок орендної плати для КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,20 грн., в т.ч. ПДВ, в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Добрівляни, вул. Лесі Українки, 1, площею 39,0 м. кв. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: с. Добрівляни, вул. Лесі Українки, 1, площею 39,0 м. кв. з управлінням культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,20 грн., в т.ч. ПДВ, в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.
3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Ступниця, вул. Перемоги, 1, площею 46,8 м. кв. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: с. Ступниця, вул. Перемоги, 1, площею 46,8 м. кв. з управлінням культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
3.1. Розрахунок орендної плати для управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,20 грн., в т.ч. ПДВ, в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.
4. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 29, площею 72,1 м. кв. та надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 29, площею 72,1 м. кв. з громадською організацією «Молодіжний оздоровчий клуб «Плавання і фізична культура» терміном на 3 роки.
4.1.Розрахунок орендної плати для громадської організації «Молодіжний оздоровчий клуб «Плавання і фізична культура» здійснювати відповідно до п.п. 7,8 Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади та п. 9 додатку № 1 до Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.
5. Зобов’язати орендарів, вказаних у п.п.1,2,3 даного рішення, укласти договори оренди відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та балансової вартості, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
6. Зобов’язати орендаря, вказаного у п.4 даного рішення, укласти договір погодинної оренди відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
7. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради, управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю. О.).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту