Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

16.12.2021 4243

Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності Дрогобицької  міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 19 від 02.12.2021 року, № 20 від 16.12.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 7, площею 436,0 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 7, площею 436,0 кв. м. з відділом охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 62,4 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 62,4 кв. м. з комунальною установою «Інститут міста Дрогобича» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для комунальної установи «Інститут міста Дрогобича» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площами 25,0 кв. м., 6,0 кв. м., 17,7 кв. м., 21,9 кв. м., 96,6 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлових приміщень за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площами 25,0 кв. м., 6,0 кв. м., 17,7 кв. м., 21,9 кв. м., 96,6 кв. м. з КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» терміном на 5 років.
3.1. Розрахунок орендної плати для КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
4. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 20, площею 37,2 м. кв. та надати дозвіл Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 20, площею 37,2 м. кв. з Муніципальним камерним хором «Легенда» терміном на 5 років.
4.1. Розрахунок орендної плати для Муніципального камерного хору «Легенда» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
5. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 72,0 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 72,0 кв. м. з КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
5.1. Розрахунок орендної плати для КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
6. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 552,1 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 552,1 кв. м. з управлінням соціального захисту населення Дрогобицької міської ради терміном на 4 роки.
6.1. Розрахунок орендної плати для управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
7. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 25, площею 717,2 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 25, площею 717,2 кв. м. з Львівським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки терміном на 4 роки.
7.1. Розрахунок орендної плати для Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
8. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Симоненка, 5, площею 495,0 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Симоненка, 5, площею 495,0 кв. м. з Дрогобицьким Державним педадогічним університетом імені І. Франка терміном на 4 роки.
8.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького Державного педадогічного університету імені І. Франка здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
9. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Т. Шевченка, 2, площею 24,4 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Т. Шевченка, 2, площею 24,4 кв. м. з волонтером волонтерської групи «Дрогобич-Захід» Головкевич М. М. терміном на 5 років.
9.1. Розрахунок орендної плати для волонтера волонтерської групи «Дрогобич-Захід» Головкевич М. М. здійснювати з розрахунку 1 грн. за 1 кв.м.
10. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Добрівляни, вул. Шкільна, 12, площею 110,0 кв. м. та надати дозвіл КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: с. Добрівляни, вул. Шкільна, 12, площею 110,0 кв. м. з КНП «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради терміном на 5 років.
10.1. Розрахунок орендної плати для КНП «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
11. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 25 площею 417,6 кв. м. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 25, площею 417,6 кв. м. з КП ЛОР «Дрогобицьке міжміське бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» терміном на 1 рік.
11.1. Розрахунок орендної плати для КП ЛОР «Дрогобицьке міжміське бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» здійснювати з розрахунку річної орендної ставки 1% від експертної вартості оцінки нежитлового приміщення.
12. Виключити з Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 20, площами 24,8 кв. м., 20,4 м. кв., вул. 22 Січня, 28, пл. 18,2 м. кв., м. Стебник, вул. Шевченка, 5/1, пл. 30,0 м. кв.
13. Зобов’язати орендарів, вказаних у п.п.1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 даного рішення, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити оплату експертної оцінки, технічної документації та страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
14. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту