Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

01.02.2022 4813

Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної  власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 21 від 05.01.2022 року, № 22 від 27.01.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 3, площею 122,0 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 3, площею 122,0 кв. м. з західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів) терміном на 5 років.
1.1. Розрахунок орендної плати для західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська, 11, площею 63,0 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська, 11, площею 63,0 кв. м. з західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів) терміном на 5 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 249,36 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 249,36 кв. м. з західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів) терміном на 5 років.
3.1. Розрахунок орендної плати для західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
4. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 32, площею 249 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 32, площею 249 кв. м. з державною судовою адміністрацією України в Львіській області терміном на 5 років.
4.1. Розрахунок орендної плати для державної судової адміністрації України в Львіській області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
5. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Міцкевича, 3, площею 132,8 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Міцкевича, 3, площею 132,8 кв. м. з Дрогобицьким міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) терміном на 4 роки.
5.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
6. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м. з комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області» терміном до 31.12.2022 року.
6.1. Розрахунок орендної плати для комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області» здійснювати відповідно до п. 12 додатку № 1 Методики розрахунку орендної плати.
7. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Солоний Ставок, 25, площею 49,6 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Солоний Ставок, 25, площею 49,6 кв. м. з управлінням культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
7.1. Розрахунок орендної плати для управлінням культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
8. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 14, площею 52,1 кв. м. та надати дозвіл КЗ «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 14, площею 52,1 кв. м. з громадською організацією Благодійний фонд «Музей та Фестиваль Бруно Шульца» терміном на 3 роки.
8.1. Розрахунок орендної плати для з громадської організації Благодійний фонд «Музей та Фестиваль Бруно Шульца» здійснювати відповідно до п. 4 Додатку № 1 Методики розрахунку орендної плати.
9. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 149,6 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 149,6 кв. м. з архівним відділом Дрогобицької районної державної адміністрації терміном на 5 років.
9.1. Розрахунок орендної плати для архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
10. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 17,15 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 17,15 кв. м. з архівним відділом Дрогобицької районної державної адміністрації терміном на 5 років.
10.1. Розрахунок орендної плати для архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
11. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Княгині Ольги, 1, площею 121,0 кв. м. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Княгині Ольги, 1, площею 121,0 кв. м. з головним управлінням Національної поліції у Львівській області терміном на 5 років.
11.1. Розрахунок орендної плати для головного управління Національної поліції у Львівській області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
12. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. М. Грушевського, 170, площею 24,7 кв. м. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. М. Грушевського, 170, площею 24,7 кв. м. з головним управлінням Національної поліції у Львівській області терміном на 5 років.
12.1. Розрахунок орендної плати для головного управління Національної поліції у Львівській області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
13. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 37,1 кв. м. та надати дозвіл КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 37,1 кв. м. з КП «Кредо» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
13.1. Розрахунок орендної плати для КП «Кредо» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
14. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Cтебник, вул. Шевченка, 5/1, площею 170,4 кв. м. та надати дозвіл Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Шевченка, 5/1, площею 170,4 кв. м. з Дрогобицькою централізованою бібліотечною системою терміном на 4 роки.
14.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицької централізованої бібліотечної системи здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
15. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 70, пл. 72,6 м. кв. з Дрогобицьким міським центром соціальних служб Дрогобицької міської ради.
16. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 70, площею 111,1 кв.м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 70, площею 111,1 кв. м. з Дрогобицьким міським центром соціальних служб Дрогобицької міської ради терміном на 5 р.
16.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького міського центру соціальних служб Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
16.2. П. 4 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 785 від 25.11.2021 року «Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень» вважати таким, що вратило чинність.
17. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 4, пл. 37,5 м. кв. з Дрогобицькою міською організацією громадянської партії «Пора».
18. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди частини нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, пл. 3,0 м. кв. з АТ «Український будівельно-інвестиційний банк».
19. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 87, площею 260,0 кв. м. та надати дозвіл директору Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 87, площею 260,0 кв. м. з Дрогобицькою МФК «Галичина» терміном до 31.06.2023 р.
19.1. Розрахунок погодинної орендної плати для Дрогобицької МФК «Галичина» здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
20. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 та надати дозвіл директору ліцею № 16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 з громадською організацією «Бойовий гопак» терміном до 31.06.2023 р.
20.1. Розрахунок погодинної орендної плати для громадської організації «Бойовий гопак» здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
21. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 та надати дозвіл директору ліцею № 16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 з фізичною особою Сливка А. І. терміном до 31.06.2023 р.
21.1. Розрахунок погодинної орендної плати для фізичної особи Сливка А. І. здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
22. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 та надати дозвіл директору ліцею № 16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди майданчика із штучним покриттям за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 з фізичною особою Пастернак А. Б. терміном до 31.06.2023 р.
22.1. Розрахунок погодинної орендної плати для фізичної особи Пастернак А. Б. здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
23. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (хореографічний клас) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 та надати дозвіл директору ліцею № 16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (хореографічний клас) за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 136 з фізичною особою Савич І. М. терміном до 31.06.2023 р.
23.1. Розрахунок погодинної орендної плати для фізичної особи Савич І. М. здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
24. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Дрогобич, вул. Зварицька, 57 та надати дозвіл директору гімназії № 5 імені героя України Сергія Кульчицького Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Дрогобич, вул. Зварицька, 57 з Львівською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» терміном до 31.06.2023 р.
24.1. Розрахунок погодинної орендної плати для Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
25. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресами:
м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 29, пл. 72,1 м. кв. (ЗДО № 2 імені отця Кирила Селецького);
м. Дргогобич, вул. М. Грушевського, 62, пл. 63,6 м. кв. (ЗДО № 6);
м. Дрогобич, вул. В. Великого, 25, пл. 31,9 м. кв. (ЗДО № 13);
м. Дрогобич, вул. Самбірська, 66, пл. 31,7 м. кв. (ЗДО № 15);
м. Дрогобич, вул. І. Франка, 2, пл. 40,4 м. кв. (ЗДО № 19);
м. Дрогобич, вул. П. Орлика, 8, пл. 34,1 м. кв. (ЗДО № 30)
та надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлових приміщень (хореографічний клас) з ФОП Кос Л. Є. терміном до 31.06.2023 р.
25.1. Розрахунок погодинної орендної плати для ФОП Кос Л. Є. здійснювати відповідно до п. 9.2 Методики розрахунку орендної плати з розрахунку 50 грн. без ПДВ за год. терміном до 31.06.2023 р.
26. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Стебник, вул. Грушевського, 11 та надати дозвіл директору Стебницького ліцею № 7 Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Стебник, вул. Грушевського, 11 з фізичною особою Тимчишин О. Я. терміном до 31.06.2023 р.
26.1. Розрахунок погодинної орендної плати для фізичної особи Тимчишин О. Я. здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
27. Зобов’язати орендарів, вказаних у п.п.1-26 даного рішення, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити оплату експертної оцінки, технічної документації та страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
28. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, директорам ліцею та гімназії Дрогобицької міської ради.
29. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту