Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

09.05.2022 4829

Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної  власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 23 від 23.02.2022 року, № 25 від 06.05.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону обладнання харчоблоку комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться у Дрогобицькому Ліцеї Дрогобицької міської ради за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 87 та надати дозвіл Дрогобицькому ліцею Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди обладнання харчоблоку за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 87 з потенційним переможцем проведених відкритих торгів терміном 1 рік.
1.1. Розрахунок річної орендної плати для потенційного переможця відкритих торгів здійснювати у розмірі 7% вартості об»єкту без ПДВ відповідно до п. 22 Методики розрахунку орендної плати.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Cтебник, майдан Шевченка, 5/1, площею 267,8 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Стебник, вул. майдан Шевченка, 5/1, площею 267,8 кв. м. з комунальним закладом Львівської обласної ради спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № терміном на 5 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для комунального закладу Львівської обласної ради спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2 здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресами:
м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 29, пл. 13,0 м. кв. (ЗДО № 2 імені отця Кирила Селецького);
м. Дргогобич, вул. М. Грушевського, 62, пл. 63,6 м. кв. (ЗДО № 6);
м. Дрогобич, вул. В. Великого, 25, пл. 19,4 м. кв. (ЗДО № 13);
м. Дрогобич, вул. Зварицька, 75, пл. 47,6 м. кв. (ЗДО № 11);
м. Дрогобич, вул. Самбірська, 66, пл. 31,7 м. кв. (ЗДО № 15);
м. Дрогобич, вул. І. Франка, 2, пл. 40,4 м. кв. (ЗДО № 19);
м. Дрогобич, вул. В. Великого, 60, пл. 49,7 м. кв. (ЗДО № 20);
м. Дрогобич, вул. Грушевського, 121, пл. 11,3 м. кв. (ЗДО № 24);
м. Дрогобич, вул. Бориславська, 28, пл. 27,2 м. кв. (ЗДО № 28);
м. Дрогобич, вул. П. Орлика, 8, пл. 34,1 м. кв. (ЗДО № 30);
м. Стебник, вул. Калнишевського, 1, пл. 56,6 м. кв. (ЗДО № 21);
м. Стебник, вул. Мельника, 17, пл. 48,5 м. кв. (ЗДО № 26);
м. Стебник, вул. Куліша, 11, пл. 66,5 м. кв. (ЗДО № 35)
та надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди даних нежитлових приміщень (хореографічний клас) з Гусак Л. М. терміном на 2 роки.
3.1. Розрахунок погодинної орендної плати для ФОП Гусак Л. М. здійснювати відповідно до п. 9.3 Методики розрахунку орендної плати з розрахунку 50 грн. без ПДВ за 1 год.
4. Виключити з Переліку першого типу та включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Бистриця, вул. І. Франка, 98, площею 19,07 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: с. Бистриця, вул. І. Франка, 98 з КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
4.1. Розрахунок орендної плати для КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70, пл. 120,1 м. кв. з Головним управлінням Пенсійного фонду України у Львівській області.
6. Зобов’язати орендарів, вказаних у п.п.1-4 даного рішення, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити оплату експертної оцінки, технічної документації та страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
7. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, директору Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту