Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

04.07.2022 5074

Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області  та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної  власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради Львівської області
та надання дозволу на укладення договору оренди
нежитлових приміщень

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 27 від 01.07.2022 року), протокол постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (№ ____ від ______2022 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 12/1, площею 29,0 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 12/1, площею 29,0 кв. м. з Дрогобицькою дитячою художньою школою Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
1.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицької дитячої художньої школи Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 21, площею 25,0 кв. м. та надати дозвіл КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 21, площею 25,0 м. кв. з Головним Управлінням Національної поліції у Львівській області терміном на 5 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для Головного Управління Національної поліції у Львівській області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 112,8 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 112,8 м. кв. з Управлінням культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
3.1. Розрахунок орендної плати для Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
4. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Стебник, вул. Куліша, 8, орієнтовною площею 265 кв. м. та надати дозвіл КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Куліша, 8, орієнтовною площею 265 м. кв. з ТОВ «Альтеренерго Захід» терміном на 5 років.
4.1. Розрахунок орендної плати для ТОВ «Альтеренерго Захід» здійснювати у розмірі 32,0 грн. без ПДВ за 1 м. кв. у місяць відповідно до п. 19 Методики розрахунку орендної плати.
5. Зобов’язати орендарів, вказаних у п.п.1-4 даного рішення, укласти договори оренди нежитлових приміщень, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити оплату експертної оцінки, технічної документації та страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
6. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради, КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту