Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки

21.03.2024 7708

Про включення до переліку  земельних ділянок, право оренди  яких підлягає продажу на конкурентних  засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про включення до переліку
земельних ділянок, право оренди
яких підлягає продажу на конкурентних
засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання
дозволу на виготовлення проекту землеустрою
щодо зміни цільового призначення
земельної ділянки    

Розглянувши звернення юридичної особи ФГ «Еко-Ферма Шароле»   (Л. Брушньовський), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № __ від ___.___.2024 р.), керуючись ст. 12, ст. 20, ст. 93, ч. 2 ст. 127, ст. 128, ст. 134, Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), земельну ділянку площею 6696 кв. м. в с. Снятинка Дрогобицького району, кадастровий номер 4621286800:06:000:0002, із земель запасу (для ведення фермерського господарства) з умовою надати доступ до трансформаторної підстанції ТСЛ-6-В, з охоронною зоною 10 м.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель «землі запасу» у землі «для ведення фермерського господарства», зазначеної в п.1 даного рішення, з метою підготовки лоту до продажу права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту