Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Трускавецькій в м. Дрогобичі

21.03.2024 7712

Про включення до переліку  земельних ділянок, право оренди яких підлягає  продажу на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на вул. Трускавецькій в м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про включення до переліку
земельних ділянок,
право оренди яких підлягає
продажу на конкурентних засадах
(на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання
дозволу на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
на вул. Трускавецькій в м. Дрогобичі   

Розглянувши звернення ТзОВ «ВЕСТ БЕРІ» (О. Самбірський), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № __ від ___.___.2024 р.), керуючись ст. 12,       ч. 2 ст. 127, ст. 128, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельну ділянку площею 6000 кв. м. на вул. Трускавецькій, м. Дрогобич (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Кіс) розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, з метою підготовки лоту до продажу права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту