Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

18.04.2024 7960

Про включення до переліку  земельних ділянок, які підлягають  продажу на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про включення до переліку
земельних ділянок, які підлягають
продажу на конкурентних засадах
(на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання
дозволу на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок   

Розглянувши звернення фізичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 81 від 04.04.2024 р., №82 від 05.04.2024р.), керуючись ч. 2 ст. 127, ст. 128, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), наступні земельні ділянки:
1.1. Земельну ділянку площею 2500 кв. м. с. Рихтичі Дрогобицького району (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 775 кв. м. на вул. Стрийській, 266, м. Дрогобич (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в п.1 даного рішення, з метою підготовки лотів до продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лотів для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту