Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах, та надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

30.08.2021 3301

Про включення до  переліку  земельних ділянок,  право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах, та надання дозволу  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення до переліку земельних ділянок,
право оренди яких підлягає продажу на
земельних торгах, та надання дозволу
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичної особи, службову записку старости сіл Добрівляни, Залужани, Старе Село, Воля Якубова, службову записку старости сіл Рихтичі, Хатки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 18 від 25.06.2021р., № 19 від 02.07.2021р., № 20 від 16.07.2021р., № 21 від 23.07.2021р., № 22 від 30.07.2021р.), керуючись ч. 2 ст. 124, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах, наступні земельні ділянки:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,2 га (згідно зі схем-планом), на вул. І. Франка, с. Добрівляни, з цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,8 га (згідно зі схем-планом), на території колишньої Рихтицької сільської ради, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та обслуговування автозаправної станції).
1.3. Земельну ділянку орієнтовною площею 1,5 га (згідно зі схем-планом), на території колишньої Рихтицької сільської ради, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та обслуговування автозаправної станції).
1.4. Земельну ділянку орієнтовною площею 0,85 га (згідно зі схем-планом), на території колишньої Рихтицької сільської ради, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.5. Земельну ділянку площею 26 га, кадастровий номер 4621286300:04:000:0115, на території колишньої Рихтицької сільської ради, з цільовим призначенням – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.6. Земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв.м. (згідно зі схем-планом), на вул. Куліша, м. Стебник, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок вказаних у п.п. 1.1., 1.2., 1.3., 1.4., 1.6 цього рішення, з метою підготовки лотів для проведення земельних торгів.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лотів для проведення земельних торгів.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити подання на затвердження сесією міської ради розроблений та погоджений в установленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, зазначеної в п.п.1.1. даного рішення.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту