Про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на електронних земельних торгах та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

13.09.2021 3417

Про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на електронних земельних торгах та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення до переліку земельної ділянки,
право оренди якої підлягає продажу на
електронних земельних торгах та надання дозволу
на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки

Розглянувши клопотання гр. Крупи А. І., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 13 від 25.05.2021р.) керуючись ч. 2 ст. 124, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити до переліку земельну ділянку, право оренди яких підлягає продажу на електронних земельних торгах, наступну земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв.м. (згідно зі схем-планом), на вул. Куліша, м. Стебник, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаних у п.п. 1.1. цього рішення, з метою підготовки лоту для проведення електронних земельних торгів.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення електронних земельних торгів.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту