Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону

17.08.2022 5342

Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону

Додаткове

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про включення до Переліку першого типу
об’єктів комунальної власності
територіальної громади в особі Дрогобицької
міської ради Львівської області, які підлягають
передачі в оренду шляхом проведення аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, беручи до уваги звернення директора ТОВ «ПІРАНЬЯ ТЕХ», керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Постановою Кабінету міністрів України № 634 від 27.05.2022 р. «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1.Виключити з Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв.
2.Включити в Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити оприлюднення Переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна».
4. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту