Про внесення змін в додаток 2, рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2021 №35 «Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Дрогобич»

09.07.2021 2291

Про внесення змін в додаток 2,  рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради  від 16.02.2021 №35 «Про затвердження інформаційних і  технологічних карток адміністративних послуг,   що надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Дрогобич»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про внесення змін в додаток 2,
рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради
від 16.02.2021 №35 «Про затвердження інформаційних і
технологічних карток адміністративних послуг,
що надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Дрогобич»

На підставі Закону України «Про адміністративні послуги», рішення Дрогобицької міської ради від 22.04.2021 № 283 «Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Дрогобича», керуючись ст. 27-381, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1 Внести зміни в додаток 2 до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2021 №35 «Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Дрогобича», а саме: розділ «Послуги соціального характеру (призначення державних допомог, житлових субсидій тощо) викласти в редакції згідно з додатком.
2. Начальнику управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (З. Квасній) забезпечити оприлюднення затверджених інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Дрогобича на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету В. Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту