Про внесення змін в Статут Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області

24.02.2021 2393

Про внесення змін в  Статут Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____________ сесія ___ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________2021 року №_________

Про внесення змін в
Статут Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної
школи імені Івана Боберського
Дрогобицької міської ради
Львівської області

Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 25 Закону України «Про освіту», статті 33 Закону України «Про повну загальну середню освіту», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №___ від________) та постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол №___ від________) керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада в и р і ш и л а :
1. Внести зміни до Статут Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області, затвердженого Рішенням Дрогобицької міської ради №24 від 24.12.2020 року.
2. Викласти пункт 4.3. Статуту Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області, в новій редакції:
«Посаду директора може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків».
3. Доручити директору Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області здійснити заходи, пов’язані з державною реєстрацією статуту.
4. Виконання даного рішення покласти на директора Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області.
5. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерина).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту