Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік

04.06.2021 2145

Про внесення змін до  бюджету  Дрогобицької  міської територіальної громади на 2021 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від ____________2021 року № ___

Про внесення змін до
бюджету Дрогобицької
міської територіальної громади
на 2021 рік

Розглянувши листи розпорядників коштів щодо необхідності внесення змін до затверджених бюджетних призначень та програм, а також виділення додаткових коштів, звернення міського голови м.Трускавця стосовно виділення субвенції бюджету Трускавецької міської територіальної громади за навчання учнів Доброгостівської музичної школи, які проживають у селах Дрогобицької МТГ (з/плата викладачів за квітень-травень поточного року, відпускні та матеріальна допомога на оздоровлення), враховуючи погодження постійної комісії ради з питань бюджету,фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________2021 №___), керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Внести зміни до джерел фінансування, видаткової частини бюджету, розподілу коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію, капітальний ремонт об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами у 2021 році, розподіл витрат бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, міжбюджетних трансфертів згідно з додатками №№ 1, 2, 3, 4,5.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту