Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік

05.08.2016 432

Про внесення змін до міського  бюджету м. Дрогобича на 2016 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від   ____________  2016 № ____

Про внесення змін до міського

бюджету м. Дрогобича на 2016 рік

Беручи до уваги рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від ______2016 № __ «Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік», на виконання ст. 78 Бюджетного кодексу України, на підставі офіційного висновку фінансового управління щодо перевиконання дохідної частини загального фонду міського бюджету м.Дрогобича за підсумками 7-ми місяців 2016 року, що додається, розглянувши листи розпорядників коштів міського бюджету щодо виділення додаткових коштів та необхідності внесення змін до затверджених призначень, заяви депутатів Дрогобицької міської ради щодо скерування коштів передбачених на виконання депутатських запитів, враховуючи погодження постійної комісії ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 04.08.2016 № __), керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до дохідної, видаткової частини, джерел фінансування загального та спеціального фондів бюджету м. Дрогобича на 2016 рік, переліку об’єктів, фінансування яких проводиться за рахунок коштів спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку), згідно з додатками №№ 1, 2, 3, 4.
  2. 2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

 

Міський голова                                                                                               Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту