Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік

11.05.2020 979

Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про внесення змін до міського
бюджету м. Дрогобича на 2020 рік

Розглянувши листи розпорядників коштів щодо виділення коштів та внесення змін до затверджених призначень, враховуючи надходження до Цільового фонду утвореного Дрогобицькою міською радою для надання одноразової грошової допомоги потребуючим мешканцям м.Дрогобича та залишок коштів фонду з попередніх періодів, заяви депутатів щодо скерування коштів передбачених на виконання депутатських запитів, враховуючи погодження постійної комісії ради з питань бюджету,фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _________2020 № ____), керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Внести зміни до фінансування, дохідної та видаткової частин загального та спеціального фондів бюджету м. Дрогобича, розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету, переліку місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету у 2020 році, міжбюджетні трансферти з міського бюджету м.Дрогобича у 2020 році згідно з додатками №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2020 рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту