Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік

22.06.2020 1367

Про внесення змін до міського  бюджету м. Дрогобича на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________2020 року № ___

Про внесення змін до міського
бюджету м. Дрогобича на 2020 рік

На виконання ст.ст. 52 та 78 Бюджетного кодексу України, враховуючи прогнозне перевиконання дохідної частини спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку), розглянувши листи розпорядників коштів міського бюджету щодо необхідності внесення змін до затверджених бюджетних призначень та виділення додаткових коштів, заяви депутатів щодо скерування коштів передбачених на виконання депутатських запитів, враховуючи погодження постійної комісії ради з питань бюджету,фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________2020 №___),керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Внести зміни до дохідної, видаткової частини загального та спеціального фондів бюджету м. Дрогобича, розподілу коштів бюджету розвитку на здійснення заходів із будівництва, реконструкції і реставрації об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами у 2020 році, згідно з додатками №№ 1, 2, 3.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2020 рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту