Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобич

12.04.2021 2785

Про внесення змін до  Переліку адміністративних  послуг, які надаються в Центрі надання  адміністративних послуг міста Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №___________

Про внесення змін до Переліку адміністративних
послуг, які надаються в Центрі надання
адміністративних послуг міста Дрогобич

У відповідності до Законів України «Про адміністративні послуги», розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.02.2021 №123-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523», відповідно до положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобича, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 25.06.2020 № 2464 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_________від _________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни в додаток до рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021 №115 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобич», а саме: розділ «Послуги соціального характеру (призначення державних допомог, житлових субсидій тощо)», викласти в редакції згідно з додатком №1.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту