Про внесення змін до Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради

12.10.2020 1694

Про внесення змін до Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ 2020 № ____

Про внесення змін до Положення
про відділ безпеки та контролю
департаменту міського господарства
Дрогобицької міської ради

З метою удосконалення організації роботи і досягнення найбільш ефективного виконання департаментом міського господарства Дрогобицької міської ради повноважень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, демонстрації громадянам приналежності інспекторів з паркування до відділу безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ___________2020р.), керуючись ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Доповнити Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція), затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 21.05.2020 № 2384, підпунктом 1.5 розділу 1 «Загальні положення» такого змісту: «Департамент міського господарства Дрогобицької міської ради створює умови для нормальної роботи та підвищення кваліфікації працівників відділу безпеки та контролю, забезпечує їх телефонним зв’язком, сучасними засобами оргтехніки, форменим одягом, іншими засобами, необхідними для виконання функцій покладених на відділ.»
2. Затвердити Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (в новій редакції) (додається).
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Дрогобицької міської ради від 21.05.2020 року № 2384 «Про затвердження Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція)»
4. Виконання рішення покласти на департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик).
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту