Про внесення змін до Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Дрогобицькій міській раді та її виконавчих органах

11.05.2019 437

Про внесення змін до Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Дрогобицькій міській раді та її виконавчих органах

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ № ____

Про внесення змін до Положення
про забезпечення доступу до публічної
інформації у Дрогобицькій міській раді
та її виконавчих органах

З метою забезпечення чіткого та неухильного виконання вимог ЗУ «Про доступ до публічної інформації», керуючись статтею 40 Законом Укра-їни “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогоби-цької міської ради вирішив:
1. Викласти п. 3.2. «Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Дрогобицькій міській раді та її виконавчих органів» у наступній редакції:
«3.2. Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, фак-сом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача:
– усно – безпосередньо в приміщенні Дрогобицької міської ради в кабі-неті № 6.
телефоном – за номером (03244) 225 69.
факсом – за номером (03244) 371 66.
електронною поштою – за спеціальними адресами: [email protected].
письмово за адресою: 82100, Львівська обл., м. Дрогобич, пл.Ринок, 1».
2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника мі-ського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту