Про внесення змін до Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 07.06.2016 № 277 «Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів»

23.01.2017 395

Про внесення змін до Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 07.06.2016 № 277 «Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ 2017 № ___

Про внесення змін до Положення про
нарахування та сплату місцевих
податків та зборів затвердженого
рішенням Дрогобицької міської ради
від 07.06.2016 № 277 «Про затвердження Положення
про нарахування та сплату
місцевих податків та зборів»

З метою забезпечення максимальної мобілізації надходжень коштів до міського бюджету, враховуючи рекомендації постійних комісій ради, відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких за-конодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надход-жень у 2017 році», п.12.4.1. Податкового Кодексу України (із змінами та доповнен-нями), керуючись п.24 ч. 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 07.06.2016 № 277 «Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів», а саме:
1.1. У пункті 3.1.5.1. ставки податку для об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, встановлюються залежно від місця розташування (зональності) та типів таких об’єктів нерухомості:
– для будівель для публічних виступів (казино, ігорні будинки) замість «3» читати «1,5» відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 кв. метр бази оподаткування;
– для господарських (присадибних) будівель – котелень, бойлерних, транс-форматорних підстанцій, ГРП тощо замість «3» читати «1,5» відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податково-го) року, за 1 кв. метр бази оподаткування
1.2. У пункті 3.3.5. ставка земельного податку за земельні ділянки, нормати-вну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження) для сільсь-когосподарських угідь замість «0,07» відсотка від їх нормативної грошової оцінки читати «0,3» відсотка від їх нормативної грошової оцінки;
1.3. У пункті 3.4.3. ставки збору за місця для паркування транспортних засобів встановити за кожний день провадження діяльності із забезпечення парку-вання транспортних засобів у гривнях за 1 квадратний метр площі земельної ділянки,
відведеної для організації та провадження такої діяльності, у розмірі замість «0,1» відсотка читати «0,075» відсотка мінімальної заробітної плати установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.
2. Дане рішення набуває чинності з 1 січня 2017 року.
3. Дане рішення опублікувати в місцевих засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту