Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області (м. Дрогобич та м. Стебник)

17.10.2022 5621

Про перейменування вулиць в             Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області (м. Дрогобич та                    м. Стебник)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про перейменування вулиць в
Дрогобицькій міській територіальній громаді
Дрогобицького району Львівської області
(м. Дрогобич та м. Стебник)

На виконання рішення сесії «Про проведення заходів з дерусифікації» від 14.04.2022 № 1094, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, розпорядження міського голови від 10.06.2022 № 317-р «Про створення комісії з вивчення питань дерусифікації та з перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади», враховуючи рекомендації даної комісії та постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № _____ від _________), керуючись пп.41 п.1 ст.26, п.1 ст.37 та пп.8 п. Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Перейменувати вулиці на території м. Дрогобич Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Індустріальна на вулицю Дяківа Олега;
– з вулиці Механізаторів на вулицю Боберського Івана;
– з вулиці Лермонтова Михайла на вулицю Витвицького Степана;
– з вулиці Гвардійська на вулицю Героїв Азову;
– з вулиці Мічуріна Івана на вулицю Кобрина Володимира;
– з вулиці Глінки на вулицю Сіксоя Руслана;
– з вулиці Сахарова А. на вулицю Дацка Івана.
1.1. Абзаци 1, 3, 5 п. 1 рішення від 21.04.2022 № 1098 «Про перейменування вулиць в м. Дрогобичі» вважати такими, що втратили чинність.
2. Перейменувати вулиці на території м. Стебник Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Миру на вулицю Керелюса Івана;
– з вулиці Ломоносова М. на вулицю Граба Степана.
2.2. Абзац 2 п. 1 рішення від 09.06.2022 № 1150 «Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області» вважати таким, що втратив чинність.
3. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Петраничу) повідомити Львівську регіональну філію ДП “Національні інформаційні системи” про найменування вулиць згідно п.1, п.2, п.3 та п.4 для внесення відповідної інформації до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
6. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (З. Квасній) забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту