Про внесення змін до порядку денного ХVІ сесії Дрогобицької міської ради

03.12.2021 4382

Про внесення змін до порядку денного  ХVІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про внесення змін до порядку денного
ХVІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Внести зміни до порядку денного ХУ сесії Дрогобицької міської ради та доповнити його наступними питаннями:
1. Про внесення зміни до порядку денного ХУІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
3. Програми.
І. Програма управління інвестицій та економічного розвитку
3. 1. Про затвердження Програми фінансової підтримки виробників молочної продукції Дрогобицької міської територіальної громади.

3.2. Про затвердження програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації.

3.3 Про затвердження Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Дрогобицькою територіальною громадою на 2022 рік.
3. 4. Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного співробітництва та європейської інтеграції Дрогобицької територіальної громади на 2022 рік.
ІІ. Програми Дрогобицького міського центру соціальних служб.
3. 5. Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому» на 2022 рік.
3. 6. Про затвердження Програми соціальної підтримки сімей та осіб,
які опинилися в складних життєвих обставинах на 2022-2024 роки.

ІІІ. Прорами відділу охорони здоров’я.
3. 7. Про затвердження Програми покриття вартості комунальних послуг та енергоносіїв комунальних закладів охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 р.

ІУ. Програмии відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту.
3. 8. Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки.

У. Програми відділу освіти.
3. 9. Про затвердження міської цільової програми Дрогобицької міської ради «Шкільний громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади» на 2022 рік.
3. 10. Про затвердження цільової програми Дрогобицької міської ради «Підготовка та проведення заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2022 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обдарованої молоді».
3.11. Про затвердження програми Дрогобицької міської ради «Про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей на 2022 рік»
3.12. Про затвердження міської цільової програми Дрогобицької міської ради обміну командами “Джура” між містами Дніпро та Дрогобич у 2022 році.
УІ. Програми відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.
3.13.Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
3.14.Про затвердження цільової Програми захисту населення і територій Дрогобицької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки.

3.15.Про внесення змін до цільової Програми матеріально-технічного забезпечення ефективної діяльності територіального сервісного центру МВС №4642 РСЦ ГСЦ МВС у Львівській області на 2021 -2022 роки.

4. Питання житлово – комунального характеру.
4.1. Про списання будинків з балансу КП «Управитель «ЖЕО» ДМР .
4.2. Про встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури
об’єкта електроенергетики (опор повітряних ліній електропередач).
4.3. Про надання дозволу комунальному підприємству «Комунальник» Дрогобицької міської ради на залучення кредитних коштів у формі овердрафту від банківських установ.
4.4. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області.

5. Питання освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
5.1. Про затвердження стратегії розвитку ліцею № 1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради Львівської області на 2021-2026 роки.
5.2. Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня.
5.3. Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади.
5.4. Про ліквідацію Дрогобицького будинку працівників освіти Дрогобицької міської ради Львівської області.

6. Питання правового характеру
6.1. Про внесення змін у Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради.
6.2. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
6.3. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 12.03.2021 № 233 «Про затвердження положень про департамент,управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради».
6.4. Про укладення мирової угоди

7. Питання комунального майна.
7.1. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
7.2. Про затвердження передавального акту Рихтицької сільської ради.
7.3. Про затвердження передавального акту Cтебницької міської ради.

8. Земельні питання.
8.1. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
8.2.Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради .
8.3. Про погодження ТзОВ «Георозвідка» проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень.
8.4. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
8.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
8.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
8.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
8.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
8.9. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення.
8.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
8.11. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
8.12. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) .
8.13. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
8.14. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок.
8.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд .
8.16. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів .
8.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в м. Дрогобичі.
8.18. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
8.19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
8.20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для колективного гаражного будівництва .
8.21. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
8.22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
8.23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
8.24. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
8.25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
8.26. Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
8.27. Про передачу у постійне користування земельних ділянок КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради .
8.28. Про припинення права користування земельною ділянкою.
8.29. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки .
8.30. Про продовження терміну дії рішень Дрогобицької міської ради .
8.31. Про внесення змін до рішення №416 від 8 червня 2021 року «Про затвердження у новій редакції Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю».
8.32. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність у м. Дрогобич.і
8.33. Про надання в оренду земельних ділянок.

9. Про прийняття звернення щодо забезпечення безперебійної роботи КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області у 2022 році.

10. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту