Про внесення змін до порядку денного ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

13.09.2021 3529

Про внесення змін до порядку денного ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про внесення змін до порядку денного
ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Внести зміни до порядку денного ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради та доповнити його наступними питаннями:
1. Про внесення зміни до порядку денного ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
3. Про прийняття звернення щодо тарифів на енергоносії.
4. Про прийняття звернення щодо вжиття заходів для покращення соціального стану людей пенсійного віку.
5.Про внесення змін до рішення сесії від 17.10.2019 р. № 1981 “Про затвердження комплексної програми “Розвиток туризму в місті Дрогобичі 2019 – 2021 роки з змінами та доповненнями у 2019 році”.
6. Житлово –комунальні питання.
6.1. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області».
6.2. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території розміщення заводу по переробці твердих побутових відходів на вул. Гайдамацькій в м. Дрогобичі Львівської обл., земельна ділянка кадастровий номер 4610600000:01:050:0007» та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, на земельну ділянку кадастровий номер 4610600000:01:050:0007, щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
6.3. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу садибної забудови в с. Лішня Дрогобицького р-н Львівської обл.».
6.4. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території сільськогосподарського призначення для обслуговування свердловини №3 в с. Новошичі Дрогобицького р-н Львівської обл.».
6.5. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території церкви Преображення Господнього
за адресою Львівська обл., Дрогобицький район, с. Рихтичі, вул. В. Великого, буд. 1».
6.6. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території сільськогосподарського призначення за адресою Львівська обл., м. Стебник, вул. І.Мазепи, буд. 19-А, кадастровий номер земельної ділянки 4610670500:01:010:0009».
7. Земельні питання.
7.1. Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, та передачу у постійне користування земельної ділянки.
7.2. Про надання в оренду земельної ділянки на вул. Трускавецькій.
7.3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу на
вул. Княгині Ольги.
7.4. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
7.5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
7.6. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, з подальшою передачею в оренду.
7.7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
7.8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
7.9. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
7.10. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7.11. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
7.12. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
7.13. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянокта технічної документації під об’єктами нерухомого майна.
7.14. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
7.15. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки на вул. Раневицькій.
7.16. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
7.17. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельних ділянок.
7.18. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у м. Дрогобичі.
7.19. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Самбірській, 3.
7.20. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва
та передачу у власність земельних ділянок.
7.21. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Верхратського.
7.22. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
7.23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на вул. М. Грушевського.
7.24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Наливайка.
7.25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
7.26. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в м. Стебник.
7.27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення.
7.28. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загального користування.
7.29. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
7.30. Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на електронних земельних торгах земельних ділянок.
7.31. Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на електронних земельних торгах земельної ділянки на вул. Трускавецькій.
7.32. Про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на електронних земельних торгах та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
7.33. Про надання в оренду земельних ділянок.
7.34. Про внесення змін до рішення від 08.07.2021р. №529 Дрогобицької міської ради
8. Питання оренди та приватизації майна.
8.1. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди.
8.2. Про взяття на облік безгосподарних гідротехнічних споруд на водних об»єктах, що знаходяться на території Дрогобицької міської територіальної громади.
9. Питання освіти та культури.
9.1. Про найменування вулиць в м. Дрогобичі Львівської області.
9.2. Про затвердження Положення Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.
9.3. Про внесення змін у штатний розпис Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області.
10. Про внесення змін у положення про організаційний відділ та затвердження положення про відділ організаційного забезпечення роботи керівництва та старост виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
11. Про затвердження нової редакції Статуту Дрогобицької міської територіальної громади.

12. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту