Про внесення змін до порядку денного 58 сесії Дрогобицької міської ради

01.11.2019 1083

Про внесення змін до порядку денного 58  сесії Дрогобицької  міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19 листопада 2019 року №

Про внесення змін до порядку денного
58 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний 58 сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 58 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
Доповідач:
2. 1. Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік
2.2. Звіт про міський бюджет м.Дрогобича за 9 місяців 2019 року.
3. Про затвердження проектів для фінансування за рахунок коштів громадського бюджету м.Дрогобича
4. Про внесення змін до рішення сесії від 15.08.2019 № 1911 ”Про внесення змін до рішення сесії від 27.12.18 ”Про затвердження Програми висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2019 році”
5. Про затвердження нової редакції статуту КП ”Комбінат міського господарства”
6. Про затвердження Програми капітального ремонту системи водовідведення від житлового будинку № 16 на вул..Кн.Ольги в м.Дрогобич Львівської області на 2019 рік
7. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища міста Дрогобич на 2019-2021 роки
8. Про придбання благоустроєного житлового приміщення Судчак М.І., Судчак О.Ф. та Судчак Г.О.
9. Про створення пішохідної зони у центральній частині міста (пл.Ринок).
10. Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) на зовнішній поверхні будівлі або споруди в м.Дрогобичі
11. Про затвердження нової редакції статутів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області.
12. Про встановлення пам’ятної таблиці .
13. Питання приватизації.
13.1. Про внесення змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради.
13.2Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна, встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.
13.3. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича.
13.4. Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
13.5. Про прийняття на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради комп’ютерного обладнання з балансу ЛОДА з державної у комунальну власність.
13.6. Про надання дозволу на списання основних засобів.
14. Земельні питання.
14.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми у продовженні договору оренди земельної ділянки
14.2. Про внесення змін до рішень міської ради.
14.3. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
14.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
14.5. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
14.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
14.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
14.8. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
14.9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,2624 га по вул. Вокзальній включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону, та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
14.10. Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельної ділянки на вул. П. Орлика.
14.11.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .
14.12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів.
14.13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні їх цільового призначення .
14.14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Костирку Т.І.
14.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
14.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
14.17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
14.18. Про надання в оренду земельних ділянок.
14.19. Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельної ділянки на вул. Стрийській.
14.20. Про продаж земельних ділянок у власність.
14.21. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (вул. Самбірська).
15. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 31.03.2016 №186 “Про затвердження Програми“Електронний документообіг виконавчих органах Дрогобицької міської ради”.
16. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту