Про внесення змін до порядку денного III сесії Дрогобицької міської ради

24.02.2021 3036

Про внесення змін до  порядку денного  III сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Ш сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 5 березня 2021 року №

Про внесення змін до порядку денного
Ш сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч.15 ст.46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 р.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ІІІ сесії Дрогобицької міської ради та включити такі питання:
1.1. Про внесення змін до порядку денного ІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
1.2. Про внесення змін до міського бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
1.3. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 03.12.2020 №10, від 03.12.2020 № 11, від 10.12.2020 № 16, від 10.12.2020 № 17.
1.4. Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності.
1.5. Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
1.6. Про надання згоди на зведення в установленому законодавством порядку будівель та споруд на орендованій земельній ділянці.
1.7. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
1.8. Про затвердження Програми висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2021 році.
1.9. Про затвердження Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради та Положення про порядок використання коштів, які скеровуються на виконання Програми фінансового забезпечення виконання депутатських
повноважень депутатами Дрогобицької міської ради.
1.10. Про внесення змін в Статут Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради
Львівської області.
1.11. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення, у поділі земельної ділянки, у наданні в оренду земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом аукціону, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення шляхом викупу, у розірванні угоди до договору оренди землі, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у поновленні договору оренди земельної ділянки.
1.12. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
1.14. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок на вул. Парковій.
1.15. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
1.16. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
1.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
1.18. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
1.19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
1.20. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки.
1.22. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки
(вул. Зварицька).
1.23. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки
(вул. Самбірська).
1.24. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (вул. Трускавецька).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту