Про внесення змін до Програми удосконалення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів шляхом покращення матеріально-технічної бази Дрогобицького управління Державної казначейської служби України Львівської області

04.10.2016 442

Про внесення змін до Програми удосконалення  казначейського обслуговування розпорядників  та одержувачів бюджетних коштів шляхом  покращення матеріально-технічної бази  Дрогобицького управління Державної  казначейської служби України Львівської  області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від _____________2016 № ______

Про внесення змін до Програми удосконалення

казначейського обслуговування розпорядників

та одержувачів бюджетних коштів шляхом

покращення матеріально-технічної бази

Дрогобицького управління Державної

казначейської служби України Львівської

області

З метою удосконалення існуючої системи казначейського обслуговування місцевих бюджетів, створення сучасного, ефективного, доступного і безпечного механізму, який дозволить оперативно отримувати необхідну і достовірну інформацію кожному працівнику бюджетної сфери, економно витрачаючи бюджетні кошти і час при прийнятті управлінських рішень, підвищення рівня обслуговування розпорядників коштів місцевих бюджетів, розширення послуг, що надаються розпорядникам коштів, створення комфортних умов клієнтам та працівникам управління, враховуючи погодження постійної комісії ради з питань бюджету фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________2016 № ____), керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до Програми удосконалення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів шляхом покращення матеріально-технічної бази Дрогобицького управління Державної казначейської служби України Львівської області згідно додатку.
  2. Дрогобицькому управлінню Державної казначейської служби України Львівської області (О.Куцик) забезпечити цільове використання коштів на фінансування Програми.
  3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, затверджених на виконання Програми за умови перевиконання спеціального фонду (бюджету розвитку) міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова                                                                                               Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту