Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44

18.08.2016 496

Про внесення змін до рішення  виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44

У відповідності Закону України «Про адміністративні послуги», листа Управління держпродспоживслужби в м. Дрогобичі від 11.07.2016 №160 керуючись п ”б” ст.27, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет   Дрогобицької   міської   ради       в и р і ш и в:

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 18.02.2016 № 44, а саме: доповнити додаток 1 “Перелік адміністративних послуг, що надаються відділом-центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради” послугами Управління держпродспоживслужби, а саме:

– видача дозволу на проведення заходів із залученням тварин;

– видача дозволу (санітарного паспорта) на роботи з радіоактивними речовинами та іншими джерелами іонізуючого випромінювання;

– видача експлуатаційного дозволу операторам ринку, що провадять діяльність пов’язану з виробництвом та зберіганням харчових продуктів тваринного походження;

– видача експлуатаційного дозволу для проведення діяльності на потужностях з переробки неїстівних продуктів тваринного походження;на потужностях з виробництва, змішування та приготування кормових добавок, преміксів і кормів.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету В. Коцюбу.

 

Міський голова                                                                      Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту