Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 №135 “Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради”

22.11.2019 807

Про внесення змін до рішення Дрогобицької  міської ради від 12.02.2016 №135  “Про затвердження положень про департамент,  управління та відділи виконавчих органів  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____________ сесія________ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ 2019 року № ___________

Про внесення змін до рішення Дрогобицької
міської ради від 12.02.2016 №135
“Про затвердження положень про департамент,
управління та відділи виконавчих органів
Дрогобицької міської ради”

З метою удосконалення організації роботи і досягнення найбільш ефективного виконання відділом правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та У управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради мсвоїх повноважень, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ___ від _________ р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Внести зміни до Положення про відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 №135, а саме: підпункт 2.14 розділу 2 Основні завдання відділу викласти у такій редакції: “Здійснює заходи щодо правової підтримки діяльності відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради та Управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради”.
2. Виключити з Положення про відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 №135 підпункти 3.6-3.11. розділу 3 Права відділу.
3. Внести зміни до Положення про Управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 31.01.2014 №1262, а саме, доповнити розділ 5 Права управління підпунктом 6.1 у такій редакції: “Управління може звертатися до відділу правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради щодо правової підтримки своєї діяльності”.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради постійні комісії ради (А. Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту