Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради “Про затвердження “Положення про порядок прийняття регуляторних актів Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови” від 27.05.2020 №2427

22.06.2020 1520

Про внесення змін  до рішення Дрогобицької міської ради  “Про затвердження “Положення про порядок прийняття регуляторних актів  Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови” від 27.05.2020 №2427

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія ____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________№_____

Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради
“Про затвердження “Положення про
порядок прийняття регуляторних актів
Дрогобицької міської ради, її виконавчого
комітету, міського голови” від 27.05.2020 №2427

З метою забезпечення здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, беручи до уваги пропозиції відділу економіки виконкому Дрогобицької міської ради від 12.06.2020 №№53-54, відповідно до ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ___ від _________ р.), керуючись ст.ст. 25, 26 та ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до рішення Дрогобицької міської ради “Про затвердження “Положення про порядок прийняття регуляторних актів Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови” від 27.05.2020 №2427 виклавши додаток №2 у новій редакції.
2. Організаційному відділу (І.Кушнір) оприлюднити це рішення в часописі «Галицька зоря» та на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
3. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту