Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021№57 «Про затвердження Положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради»

30.08.2021 3244

Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021№57 «Про затвердження  Положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про внесення змін до
рішення Дрогобицької міської ради
від 22.01.2021№57 «Про затвердження
Положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради»

Беручи до уваги ст. 31 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою реалізації покладених на Дрогобицьку міську раду повноважень у здійсненні державної регуляторної політики, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №______ від __________), керуючись п.2 ч.1 ст. 26, ч.15 ст.47, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
в и р і ш и л а :
1. Внести зміни в додаток №3 до рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.№57«Про затвердження Положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради», а саме, розділ 4. «Питання, які належать до відання комісії» Положення про постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради, доповнити новим абзацом наступного змісту:
«До повноважень комісії належить розгляд проектів регуляторних актів щодо їх відповідності вимогам Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», у ході розгляду яких комісія забезпечує підготовку експертного висновку до проектів регуляторних актів, які виносяться на розгляд ради».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту