Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 09.04.2024 №2334 «Про визнання комунальною власністю Дрогобицької міської ради відрізка дороги (тверде покриття) між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району»

18.04.2024 7940

Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради  від 09.04.2024 №2334 «Про визнання комунальною власністю  Дрогобицької міської ради  відрізка дороги (тверде покриття)  між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради
від 09.04.2024 №2334 «Про визнання комунальною власністю
Дрогобицької міської ради
відрізка дороги (тверде покриття)
між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району»

Розглянувши лист старости сіл Михайлевичі, Почаєвичі, Раневичі Дрогобицької міської ради, з метою уточнення назви об’єкту ремонту дороги, що з’єднує села Михайлевичі та Почаєвичі Дрогобицького району Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про благоустрій населених пунктів», ст.ст. 16, 17, 19 Закону України «Про автомобільні дороги», Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ________________ №____), керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Внести зміни до п. 1 та п. 2 рішення Дрогобицької міської ради від 09.04.2024 №2334 «Про визнання комунальною власністю Дрогобицької міської ради відрізка дороги (тверде покриття) між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району», виклавши їх в наступній редакції:
«п. 1 Надати згоду на прийняття у комунальну власність дорожнього господарства Дрогобицької міської ради відрізок дороги (тверде покриття) між селом Почаєвичі (кінець вул. Січових Стрільців) та селом Михайлевичі (кінець вул. Молодіжна) Дрогобицького району протяжністю 1375 м.п.»
«п. 2 Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) надати дозвіл на виконання функцій замовника з проведення «Поточного ремонт комунальної дороги від вул. Січових Стрільців в с. Почаєвичі до вул. Молодіжної в с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області».
2. В іншій часині рішення від 09.04.2024 № 2334 залишити незмінним.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту