Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 12.11.2009р. № 970 «Про затвердження положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна Дрогобицької міської ради»

04.05.2016 472

Про  внесення змін до  рішення сесії Дрогобицької міської ради  від 12.11.2009р. № 970 «Про затвердження  положення про порядок проведення конкурсу  на право укладення договору оренди комунального  майна Дрогобицької міської ради»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

______ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про  внесення змін до

рішення сесії Дрогобицької міської ради

від 12.11.2009р. № 970 «Про затвердження

положення про порядок проведення конкурсу

на право укладення договору оренди комунального

майна Дрогобицької міської ради»

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань оренди , приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №__ від 28.04.2016р.), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», ст.25, ч.30 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада  вирішила:

  1. Внести зміни в додаток №1 «Положення про порядок проведення

конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна Дрогобицької міської ради» до рішення сесії від 12.11.2009р. №970, а саме:

п.2.1 замість слів: «Управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради», читати: «Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради»;

п.2.2 замість слів: «Управління», читати: «Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради»;

п.2.3. замість слів «конкурс оприлюднюється у місцевій пресі, а саме у часописі «Галицька Зоря» та інших засобах масової інформації», читати: «конкурс оприлюднюється у засобах масової інформації»

п.3.4.2. доповнити наступним текстом: «Розмір орендної плати не повинен бути менший від розміру орендної плати, визначений відповідно до Методики розрахунку орендної плати, яка діє на момент проведення конкурсу»;

п.4.1. замість слів: «Управління та виконавчих органів Дрогобицької міської ради», читати: «виконавчого комітету Дрогобицької міської ради»;

п.4.2. викласти в наступній редакції: «Комісія утворюється у кількості 7 осіб. Склад комісії затверджується рішенням сесії Дрогобицької міської ради»;

п.4.3. замість слів: «подання їх на затвердження начальнику Управління», читати: «подання їх на затвердження міському голові»;

п.5.7. викласти в наступній редакції: «Про результати конкурсу всі учасники повідомляються письмово  після підписання протоколу міським головою»;

п.5.10. викласти в наступній редакції: «За результатами конкурсу відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчих органів Дрогобицької міської ради готує договір оренди з переможцем конкурсу та подає на підпис міському голові. До умов договору оренди включається орендна плата в розмірі, запропонованому переможцем конкурсу та інші пропозиції переможця конкурсу. У випадку неукладення договору оренди у місячний термін з вини  переможця конкурсу, рішення конкурсу анулюється.

Протоколи разом із матеріалами конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна Дрогобицької міської ради зберігаються у відділі оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

  1. Внести зміни в додаток №2 «Склад конкурсної комісії на право укладення договору оренди комунального майна Дрогобицької міської ради» до рішення сесії від 12.11.2009р. №970 згідно додатку №1.
  2. Додаток №2 до рішення сесії від 12.11.2009р. №970 «Про затвердження

положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна Дрогобицької міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

4.Рішення від 30.03.2011року № 154 «Про внесення до рішення сесії від 12.11.2009р. №970 «Про затвердження положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна Дрогобицької міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

5.Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти голову комісії з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування , малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова                                                Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту