Про внесення змін до рішення сесії «Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області» від 09.06.2022 № 1150

21.03.2024 7685

Про внесення змін до рішення сесії «Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області» від 09.06.2022 № 1150

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про внесення змін до рішення сесії
«Про перейменування вулиць
в Дрогобицькій міській
територіальній громаді
Дрогобицького району
Львівської області»
від 09.06.2022 № 1150   

У зв’язку з необхідністю приведення у відповідність текст рішення сесії Дрогобицької міської ради «Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області» від 09.06.2022 № 1150 до вимог чинного законодавства, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від ___________ № _____), керуючись ст.26, п.1 ст.37 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.  Внести зміни в рішення сесії Дрогобицької міської ради від 09.06.2022 № 1150 “Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області», де п.2 викласти в такій редакції:
«2. Перейменувати вулицю на території с. Ступниця Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Ковпака на вулицю Горішня».
2.  Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Петраничу) повідомити Львівську регіональну філію ДП “Національні інформаційні системи” про найменування вулиць згідно п.1 для внесення відповідної інформації до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (З. Квасній) забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.
4. Балансоутримувачам та власникам будівель і споруд провести заміну існуючих адресних табличок на адресні таблички з новими назвами.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту