Про внесення змін до рішення сесії сьомого скликання Дрогобицької міської ради № 114 від 28.01.2016 р. «Про затвердження Програми приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2016 рік».

05.08.2016 413

Про внесення змін до рішення сесії  сьомого скликання  Дрогобицької  міської ради № 114 від 28.01.2016 р.  «Про  затвердження Програми  приватизації комунального майна  Дрогобицької міської ради на 2016 рік».

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія ____________ скликання

РІШЕННЯ

від ___________________№ ___

Про внесення змін до рішення сесії

сьомого скликання  Дрогобицької

міської ради № 114 від 28.01.2016 р.

«Про  затвердження Програми

приватизації комунального майна

Дрогобицької міської ради на 2016 рік».

Беручи до уваги рішення сесій № 42 від 18.12.2015 р. «Про припинення (ліквідацію) юридичної особи – управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради», № 215 від 31.03.2016 р. «Про визнання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради органом приватизації та орендодавцем комунального майна територіальної громади м. Дрогобича»,  враховуючи  пропозиції постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 21 від 21.07.2016 р.), керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України “Про приватизацію державного майна”, “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, міська рада  вирішила :

  1. Внести зміни у додаток № 1 до рішення № 114 від 28.01.2016 р., а саме:

1.1.  п. 1.4. замість слів «Управління комунальних ресурсів» читати: «Відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради»;

  • ч. 2 п. 1.5. викласти у наступній редакції :

«Продавцем об»єктів приватизації є територіальна громада міста Дрогобича  в особі Дрогобицької міської ради, від імені якої діє виконавчий комітет, як орган приватизації»;

  • п. 3.2. викласти в наступній редакції:

«Планова сума коштів на заходи по фінансовому забезпеченню процесу відчуження комунального майна згідно Програми щорічно передбачається у міському бюджеті за поданням відділу оренди та приватизації комунального майна та затверджується рішенням сесії Дрогобицької міської ради»;

  • п. 3.3. викласти в наступній редакції:

«Кошти, що передбачені міським бюджетом на впровадження заходів по фінансовому забезпеченню процесу відчуження комунального майна в рамках цієї програми, надходять на розрахунковий рахунок виконавчого комітету Дрогобицької міської ради і використовуються відповідно до затверджених у встановленому порядку кошторисів доходів і видатків».

  1. Внести зміни у п. 3 рішення № 114 від 28.01.2016 р. та викласти у наступній редакції:

«Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчих органів Дрогобицької міської ради (Р. Урбан)».

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова                                                                            Т. Кучма                                                                   

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту