Про внесення змін до рішення №111 від 28.01.2016року «Про продовження терміну дії договору оренди нежитлових приміщень»

04.05.2016 494

Про внесення змін до рішення  №111 від 28.01.2016року «Про  продовження терміну дії договору  оренди нежитлових приміщень»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____  сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  ______________ р. № ____

Про внесення змін до рішення

№111 від 28.01.2016року «Про

продовження терміну дії договору

оренди нежитлових приміщень»

Розглянувши клопотання центру поштового зв’язку №3 Львівської дирекції українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» та відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 21.04.2016 року №13), та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №___ від 26.04.2016р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Внести зміни в рішення №111 від 28.01.2016року «Про продовження терміну дії догору оренди нежитлових приміщень», а саме:

п.5 викласти в наступній редакції: «надати згоду управлінню комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради на продовження договорів оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресами: м.Дрогобич вул. Грушевського,17, площею 130 кв.м., м.Дрогобич вул.Грушевського,109, площею 60,5 кв.м., м. Дрогобич вул. Трускавецька,90, площею 20,2 кв.м., м.Дрогобич вул.Бориславська,43, площею 52,45кв.м., м.Дрогобич вул. Бориславська,78, площею 61,6 кв.м.».

п.8.1. викласти в наступній редакції: «комунальні платежі за використання об’єкту оренди, сплачує  балансотримач – виконавчий комітет Дрогобицької міської ради ».

2.Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради та відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик) та на постійну комісію питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова                                                                  Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту