Про внесення змін до рішення XVІ сесії VІ скликання Дрогобицької міської ради від 15.12.2016 року № 514 «Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника»

23.01.2017 339

Про внесення змін до рішення XVІ сесії VІ скликання Дрогобицької міської ради  від 15.12.2016  року № 514  «Про затвердження Положення  про призначення стипендій  для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________ сесія _________скликання
РІШЕННЯ

від ____________2017 року № _____

Про внесення змін до рішення
XVІ сесії VІ скликання
Дрогобицької міської ради
від 15.12.2016 року № 514
«Про затвердження Положення
про призначення стипендій
для провідних спортсменів
міст Дрогобича та Стебника»

Враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______ 2017 року № ___), відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року №1113 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», на виконання листа Львівської обласної державної адміністрації від 15 вересня 2016 року №5/33-6734/0/2-16/4-19 «Щодо встановлення місцевих стипендій провідним спортсменам Львівщини», з метою морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Внести зміни у п. 5 розділу IV (порядок призначення та виплата стипендій) до рішення XVІ сесії VІ скликання Дрогобицької міської ради від 15.12.2016 року № 514 «Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника» і читати в новій редакції:
– «Відбір стипендіатів здійснюється рішенням постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці і соціального захисту населення».
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2017 рік .
3. Виконання даного рішення покласти на завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Соломчак).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці і соціального захисту населення (О. Дацюка).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту