Про внесення змін до рішень сесій Дрогобицької міської ради

30.06.2016 445

Про внесення змін до рішень  сесій Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____  сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  ______________ року № ____

 

Про внесення змін до рішень

сесій Дрогобицької міської ради

Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 02.06. 2016 року № 18, протокол від 16.06. 2016 року №19), та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 18 від 14.06. 2016р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Внести зміни в рішення №131 від 28.01.2016року «Про встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності Дрогобицької міської ради», а саме:

п.1 викласти в наступній редакції: «встановити для орендарів, які орендують приміщення  в КП «Туристичний комплекс «Дрогобич»,  сталу орендну плату, яка була встановлена згідно Методики розрахунку орендної плати, станом на 01 квітня 2015року, терміном до 31.12.2016року.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик) та на постійну комісію питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова                                                                           Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту