Про внесення змін до рішень

17.10.2022 5276

Про внесення змін до рішень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін до рішень

Розглянувши заяви вдови загиблого воїна Збройних сил України Змінчак М.В., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 49 від 03.10.2022р.), керуючись статтями 12, 92, 118, 121, 140, 141, 142, 145 Земельного кодексу України, відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни в пункт 2 рішення Почаєвицької сільської ради Дрогобицького району Львівської області від 11 листопада 2020 року № 542 «Про виділення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Змінчаку Роману Івановичу» у зв’язку із смертю заявника (загиблий військовослужбовець Збройних сил України) та викласти його в наступній редакції:
1.1. Змінчак Марії Володимирівні, прож. с. Почаєвичі Дрогобицького району, надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га, на вул. Січових Стрільців, 69, с. Почаєвичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
2. Внести зміни в пункт 1 рішення Почаєвицької сільської ради Дрогобицького району Львівської області від 11 листопада 2020 року № 531 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки учаснику АТО (ООС) гр. Змінчаку Роману Івановичу для ведення ОСГ» у зв’язку із смертю заявника (загиблий військовослужбовець Збройних сил України) та викласти його в наступній редакції:
2.1. Змінчак Марії Володимирівні, прож. с. Почаєвичі Дрогобицького району, надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га, на вул. Січових Стрільців, с. Почаєвичі Дрогобицького району, для ведення особистого селянського господарства.
3. Розроблення документації проводити після закінчення воєнного стану, в порядку, встановленому законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту